Qtec logo  

2D og 3D laser projektering

 

 2D og 3D laser projektor

Laser-projector-LP-H f156be5b46Laser positionering har mange anvendelsesmuligheder inde for flere produktions områder. Laser positionering kan erstatte erstatte skabeloner, eller positionere holdeværktøjer eller materiale i forhold til bearbejdning.

LP-HFD 2D er en laser projektor med rød eller en grøn laserstråle, optimeret til at projicere 3D-objekter. Høj gentagelse 50Hz giver en stabil og præcis projektion. 

Hjertet i en laser projektor er laser og galvo-motor.
Der er monteret et spejl på de to galvo-motorer, som drejer/vipper meget hurtigt så laserpunktet flyttes rundt og derved danner den valgte mønster/kontur.

Det er muligt at sætte op til 16 laser projektor sammen, så de kan dække et meget større område. Max. arbejdesområde anbefales af QteC til at være  5 x 5 meter, med en laser projektor. Med 16 laser vil man så kunne dække et område på op til 20 x 20 m, eller i en lang række på op til 80 meter.

Software

LP-HDF leveres som standart med LPM-software (Laser Projector Manager), som kan betjene op til 16 laser på en gang.
Med LPM kan man flytter konturen rundt på arbejdsområdet, ændre højden, skifte kontur osv. Det er også muligt at tilslutte en fjernbetjening til de mest benyttede funktioner.
Brugerfladen i LPM tilpasses efter kundens krav og behov.

I de tilfælde man ønsker at anvende en laser projektor i sammen med en bearbejdningsmaskine kan den i de flest tilfælde integreres direkte til maskinens software, og styres derfra.

Eksempler på anvendelse af 2-d laser projektor i produktionen

 

 

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

 

QteC ApS | Lundsbjerg Industrivej 17 | 6200 Aabenraa | +45 7366 2100 | info@qtec.dk   CVR: 28854943 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.