Qtec logo  

Z-Laser positionering

Z-Laser har fokus på kvalitet og fleksibilitet.

youtube videozlaser Klik for præsentation

zm18b

ZM18 er gennemprøvet produkt serie, levers med rød eller grøn lyskilde. Udformet med en Ø 20mm optisk hoved og M18 gevind, kan den let monteres og udnyttes til forskellige formål. ZM18 har en enkel fokus justering og leveres med effekt på op til 160mW.

Teknisk specifikation pdfZM18B Rød  pdfZM18B Grøn

 Line-laser-ZA 13173069cf

ZA laseren er en unik laser med batteridrevet forsyning. Denne lille handy laser modul kan tilpasses til behov i industrien. Bruger 1.5V (AA batteri) eller 1.2V (genopladelige batteri)

pdfTeknisk spec. ZA

 ZPT-F web

ZPT-F leveres med 80mW udgangseffekt. Leveres med færdigmonteret ledning klar til brug. Det er samtidige en meget robust laser, hvilket der gør den ideel til hårde miljøer, især på grund af sin aktive temperatur regulator.

Teknisk spec. pdfZPT-F

 ZR web

ZR er en robust laser med en ydre diameter på 40mm. Leveres med færdigmonteret ledning med høj støj immunitet tillader en enkel brug af laseren. Denne røde laser er specielt velegnet som basismodel i hårde miljøer

Teknsik spec. pdfZR

 ZRG-F web

ZRG-F er den eneste laser med hus på ø40mm der tilbyder grøn projektion og fokus for bedste synlighed. Den store køleflade bidrager til optimal varmeafledning. Derudover indbyggede stik og robust hus af ZRG-F gør det særdeles velegnet til hårde miljøer.

Teknisk spec. pdfZRG-F

 ZRX

ZRX projekter et rødt kryds, der kan, opnå dimension på op til 4x4m fra en 3m afstand. Dette sker via to indbyggede diode lasere, der sikrer en høj lysstyrke. Derudover indbygget stik og robust hus giver en nem brug selv i hårde miljøer.

Teknisk spec. pdfZRX

   
Tilbehørsprogram  

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

 

QteC ApS | Lundsbjerg Industrivej 17 | 6200 Aabenraa | +45 7366 2100 | info@qtec.dk   CVR: 28854943 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.