Qtec logo  

IGEM CAD CAM software

IGEMS software er modulopbygget og windows baseret.

IGEMS rundDet IGEMS CAD-system er bygget op af en kraftfuld CAD platform med forskellige moduler og applikationer. Programmet er et moderne dot.net program skrevet i den seneste programmeringssprog fra Microsoft. IGEMS kan bruges på Windows-operativsystem fra Windows XP til Windows 8.

 

 

cadIGEMS CAD

IGEMS CAD modulet er basis modulet, og er den faste del som de andre moduler er bygget op over.

data

DATA EXCHANGE

Data Exchange modulet anvendes til at importere tegninger til IGEMS. Det er ligeledes muligt at importer CNC filer til CAD tegninger.

CAMcam 2 small

CAM modulet benyttes til at indstille de basale værdier for vandstråleskæring, så som leadin/out, kvalitet,  osv. Det er ligeledes CAM modutet der laver selve skæreprogrammet. 

CAM Tools

CAM tools modulet er en samling af stærke værktøjer til at optimere og forberede tegninger til vandstråleskræing. 

AWJ (Abrasiv)awj 1

AWJ modulet er nøglen til succes med abrasiv vandstråleskæring.

5axis 15 Axis

5 Axis modulet er udviklet til at lave skrå skæring i flade materialer.

nestNEST Level 1 Nest Level 2

NEST Level 1 modulet indeholder en simpel form for nesting, hvor 1 emne kan nestes i en rektangel. NEST Level 2 modulet er en udvidelse til NEST Level 1, som giver mulighed for at neste flere forskellige emner på flere forskellige plader.

signSign Maker

Sign Maker modulet indeholder funktioner til at overføre billdere (JPG/BMP) til CAD filer, samt andre funktioner der kan anvendes til at lave skite og/eller logo.

tilemakerTIle Maker

Tile Maker modulet er specieslt udviklet til at skære filser i mønstre, hvor IGWEMS laver mellemrum mellem fliser.

Organizer

Organizer modulet indeholder en database som holder styr på kundens  varenumre, plader der er skåret osv.

Floating Licens

Floating Licens giver mulighed for at installer IGEMS på flere computer, dog kan licensen kun benyttes på en computer af gangen. Det vil sige at hvis den ene computer anvender IGEMS vil de andre computer få en meddelse om at licensen er optaget. Hvis ingen andre computer på netværket anvender licensen kan hvilken som helst computer med IGEMS installeret bruge licensen. 

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

 

QteC ApS | Lundsbjerg Industrivej 17 | 6200 Aabenraa | +45 7366 2100 | info@qtec.dk   CVR: 28854943 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.